İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MAH. 1181. SK. NO 7 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuzu çağın gerektirdiği Endüstriyel donanım ve eğitim teknolojilerine sahip, okul sonu eğitim ve kaliteli istihdam sıralamasında ilimizin en iyi okullarından biri olmasını sağlamaktır.
Misyon
Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çerçevesinde, çağını yakalayan ve çağın gereklerini yerine getiren, sürekli öğrenmeye açık, alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip edebilen sektörün istediği ara eleman ihtiyacını karşılayacak Atatürk İlkeleri ve İnkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmektir.
8.20-16.10
Ulaşım
1) İETT İLE GELİNEBİLİR. 36CE EMİNÖNÜ-CEBECİ MAHALLESİ veya 36ES BEYAZIT-ESENTEPE MAH OTOBÜSÜNE binilir Küçükköy´den 1 durak sonra “Beşyol” durağında inilir. 200 metre aşağıya doğru yürünür. : 2) AKSARAY-HAVALİMANI METRO HATTI İLE GELİNEBİLİR. KOCATEPE-FORUM İSTANBUL DURAĞINDA İNİLİR. EDİRNEKAPI VEYA TOPKAPIDAN KALKAN MİNİBÜSLER KARTALTEPE METRO DURAĞINDA BEKLEME YAPARLAR, ORADAN YILDIRIM-İMAM HATİP MİNİBÜSLERİNE BİNİLİR BEŞYOL DURAĞINDA İNİLİR.
BARBAROS HAYRETTİNPAŞA MAHALLESİ 1181 SOKAK NO 7 GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL
KÜÇÜKKÖY MERKEZE 1 KM. GAZİOSMANPAŞA MERKEZE 3 KM. DİR.